Wedding intro banner website fin.jpg

Rakkaustarinanne on ainutlaatuinen. Ehkä kihlautumisenne tapahtui erityisellä tavalla, tai teillä on lemmikki, joka toi teidät yhteen. Oliko se rakkautta ensisilmäyksellä jo ekoilla treffeillä? Ovatko harrastuksenne erityisen kiehtovia?

Anna NorsuArtin piirtää ja suunnitella hääkutsun, jolla kerrotte omaa tarinaanne ainutlaatuisella tavalla! 


Miten se toimii:

Hääkutsu koostuu kolmesta piiretystä elementistä: pariskunnasta kuva, sivuelementti ja hääslogan/lause. Näillä kolmella elementillä voi kehittää kutsun, menut, paikkakortit ja kyltit häihin. Prosessi lähtee käyntiin pienellä kyselyllä ja siirtyy pariskunnan kuvan ensimmäiseen luonnokseen. Piirustusvaiheen alusta korttien toimitukseen menee noin kuukausi, jos optimoidaan rentoa prosessia. 

Hääkutsut koostuu kolmesta elementistä: kuva, sivukuva ja slogani. 

Hääpalvelupaketit

Hääpalvelupaketti 1—DIY lovers

Sisältää pariskunnasta kuvan, sloganin ja sivuelementti kuvan. Tämä on ainutlaatuinen kuva hääparin tarinasta, joka ilmaisee teidän luonnetta ja suhdetta iloisella ja raikkaalla tavalla. Slogan ja sivuelementti tukevat häiden teemaa.  Pdf tai jpg tiedostot toimitetaan sinulle, joilla voit taittaa omat kutsut, tai käyttää kuvitusta muuhun häämateriaaliin.

Hinta: 170 € sis ALV 24 %

 

Hääpalvelupaketti 2—No stress- Kutsut

Sisältää stressitöntä kutsun toteutusta. NorsuArt hoitaa ainutlaatuisen kuvituksen, taiton ja kutsujen painatuksen.  Hääparista piirretyn kuvan, sloganin ja sivuelementin lisäksi, mieluinen ja persoonallinen kutsun taitto, painatus ja toimitus yhteen osoitteeseen kirjekuorineen.

Hinta:  esim. 40 kpl 1-os. (A6) kutsua 355 €,
40 kpl 2-os. (A6) kutsua 410 € sis. ALV 24 %

 

Hääpalvelupaketti 3—All-out

Sisältää koko hääjuhlan ilmeen ja helpotuksen huokaisun hääparille.  Tähän pakettiin sisältyy persoonallinen piirretty kuva, slogan ja sivuelementti, kutsujen taitto, painatus ja toimitus yhteen osoitteeseen, sekä paikkakortit, menut ja ohjelmat.  Kaikki samalla ilmeellä, teidän toiveidenne mukaan. Full-service mahdollisuus (täytetyt paikkakortit ja kutsujen postitus lisämaksulla).

Hinta esimerkki (täysin räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan):
40 kpl A6 kokoista kutsua,
70 kpl 1-os. paikkakorttipohjaa,
70 kpl 1-os pöytäohjelmaa,
10 kpl A5 1-os. pöytänumerokorttia
810 € sis ALV 24 %

 

Hääpalvelupaketti 4—Digital version

Sisältää pariskunnasta kuvan, sloganin ja sivu-elementti kuvan sekä digitaalisen kutsun taittamisen (pdf). Tämä on ainutlaatuinen kuva hääparin tarinasta, joka ilmaisee teidän luonnetta ja suhdetta iloisella ja raikkaalla tavalla, jonka voitte lähettää digitaalisesti vieraillenne.

Hinta: 240 € sis ALV 24 %

 

Asiakaslupaus: 

Hääparille jää kokemus, että teidän tarpeet ja toiveet on huomioitu, eikä tarvitse stressata lopputuloksesta. Prosessi on helppo, kun ei ole välikäsiä ja luonnoksiin on mahdollisuus kommentoida ja saada tarvittavat muutokset.  Mitä persoonallisempi toive, sitä parempi! Tuote on korkealaatuiselle paperille tehty, ja jälki on huimaa NorsuArtin taiteellista tuotantoa. Tässä hääseikassa onnistut!

 

 

Bonus: Kaikiin hääpalvelupaketteihin kuuluu mahdollisuus kiitoskortteihin samalla ilmeellä. Kiitoskorttien hinnat löytyvät yo. hintataulukkoa napsauttamalla!

 

Wedding feedback fin.jpg

Kysy lisää:

Nimi *
Nimi